Δερματολογικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών

Δερματολογικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών

Δερματολογικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών

Δερματολογικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών

Το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Μεσσαριάς Santorini MedLife Clinic είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του Δερματολογικού Τμήματος από τον Σεπτέμβριο του 2017 σε συνεργασία με  τον Dr Παπασταματάκη Παναγιώτη

Δερματολογικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών

 

Ενδεικτικές Παρεχόμενες υπηρεσίες

Αισθητική Δερματολογία

 • Botox, Χημικό Peeling, Θεραπείες περιποίησης και καθαρισμός προσώπου
 • Μεσοθεραπεία , Ενέσιμα εμφυτεύματα , Κυτταρίτιδα , Fractional laser

Διαγνωστική Δερματολογία

 • Δερματοσκόπηση , Χαρτογράφηση , Διαγνωστική βιοψία δέρματος
 • Λήψη υλικού για καλλιέργεια , Διαγνωστική υποκλινικής λοίμωξης HPV

Επεμβατική Δερματολογία

 • Αντιμετώπιση Μυρμηκιών – Κονδυλωμάτων , Αντιμετώπιση Χηλοειδών
 • Αφαίρεση Ξανθελασμάτων , Θεραπεία Ευρυαγγειών , Αντιμετώπιση Υπερίδρωσης

Δερματοχειρουργική

 • Αφαίρεση όνυχος ( Διαγνωστική ή Θεραπευτική) , Αφαίρεση δερματικών όγκων – ύποπτων Βλαβών
 •  Αφαίρεση σπίλων , Αφαίρεση κυστικών βλαβών

 

Περιγραφή Υπηρεσιών

Νήματα

Πρόκειται για την τελευταία λέξη στις τεχνικές αναζωογόνησης και ανάπλασης του προσώπου και του σώματος , η οποία κάνει lifting στους χαλαρωμένους ιστούς χωρίς χειρουργείο.

H θεραπεία με Νήματα γυρνάει πίσω τους δείκτες του ρολογιού, επιτυγχάνοντας όλα τα θεαματικά αποτελέσματα του συμβατικού lifting, δίχως γενική αναισθησία, χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας.

Πρόκειται για μια απλή και αναίμακτη μέθοδο lifting, ιδανική για την αντιμετώπιση ήπιων και πιο προχωρημένων περιστατικών, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. 

Όλο αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται περισσότερο από 15 εως 30 λεπτά για να επιτευχθεί.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μηρών και στα μπράτσα χωρίς πόνο και χωρίς να απαιτείται νοσηλεία.

δερματολογικό νήματα

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία – Εμπιστευθείτε τα βλαστοκύτταρά σας!!!

Η σύγχρονη λύση ενάντια στο πρόβλημα της γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου ακούει στο όνομα Platelet-Rich Plasma (PRP). Γνωστή και ως Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου, η πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Πρόκειται για μια μέθοδο που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.

Χάρη στην εξαιρετική της απόδοση, η θεραπεία ανάπλασης PRP βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα περιστατικών στο τομέα της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων και της δερματικής χαλάρωσης.

Το πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP εντοπίζεται στη φυσικότητα της. Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία εκμεταλλεύεται τους αυξητικούς παράγοντες (growth factors) – πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες, υπεύθυνες για την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων – προερχόμενων από το ίδιο μας το αίμα.

Οι κυριότερες εφαρμογές της μεθόδου ανάπλασης Platelet-Rich Plasma (PRP) στοχεύουν στη:

 • Μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο & λαιμό
 • Σύσφιξη του λαιμού
 • Επούλωση ουλών από εγκαύματα, επεμβάσεις και τραύματα – είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με CO2 Fractional Laser
 • Ανάπλαση ουλών ακμής σε πρόσωπο, ράχη & στήθος – Ανώτερα αποτελέσματα σε μόλις 6-8 συνεδρίες
 • Εξάλειψη των ραγάδων – ακόμη και των πιο επίμονων κόκκινων – σε συνδυασμό με CO2 Fractional Laser
 • Ανάπλαση και σύσφιξη σε περιοχές του σώματος όπως εσωτερικά και εξωτερικά των μηρών, στη κοιλιά, τα γόνατα και τους μηρούς.

Εκτός από το πρόσωπο, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί στο στήθος, τη πλάτη και σε πολλές ακόμη περιοχές του σώματος, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.

 

Fractional Laser

Αποκαλύψτε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας με το τελευταίας γενιάς CO2 Fractional Laser. Η καινοτόμος αυτή θεραπεία αποτελεί την πιο επαναστατική μέθοδο ανάπλασης με laser που έχει να επιδείξει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική καθώς αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας την χαμένη του λάμψη και νεότητα.

Χάρη στην επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης CO2 Fractional Laser, μπορούμε πλέον να αναστρέψουμε τα σημάδια της γήρανσης και να δείχνουμε όσο νέοι ή νέες αισθανόμαστε. 

Διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο σύστημα CO2 Fractional Laser. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.

Θεαματικά αποτελέσματα σε ουλές ακμής, ρυτίδες , ραγάδες , δερματικές δυσχρωμίες.

δερματολογικό fractional laser

 

Δερμοαπόξεση

Καθαρισμός Προσώπου-Σώματος

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μία από τις συχνότερες και απαραίτητες θεραπείες που εφαρμόζονται στην αισθητική ιατρική. Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες , όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η διατροφή και η ηλικία οδηγούν προοδευτικά σε γερασμένη και ξηρή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός του προσώπου, πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας, μέσω της οποίας απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με τη συστηματική εφαρμογή της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους – διαμάντι.

Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους ή με Διαμάντι

Με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των ανωτέρων στρωμάτων της επιδερμίδας χωρίς τραυματισμό με αποτέλεσμα την επούλωση, την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος με άμεσα αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Ενδείξεις:

Θαμπό και κουρασμένο δέρμα ανεξαρτήτου ηλικίας

 • Σμηγματόροια, λιπαρότητα
 • Ακμή, ουλές ακμής
 • Πανάδες , μέλασμα
 • Πολυάριθμοι πόροι στην επιδερμίδα
 • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα
 • Βελτίωση οιδημάτων και κύκλων κάτω από τα μάτια

Διαδικασία:

Ο δερματολογικός καθαρισμός επιτυγχάνεται με τη χρήση συστήματος τελευταίας τεχνολογίας. Είναι μία απλή θεραπεία διάρκειας περίπου 30-40 λεπτών, όπου προηγείται πολύ καλός καθαρισμός της επιδερμίδας. Ο ασθενής, μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο πιθανός ερεθισμός υποχωρεί μετά από λίγες ώρες.

Με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους εκτοξεύονται χιλιάδες μικροκρύσταλλοι , οι οποίοι καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Ενώ με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι, με την ανάλογη ρύθμιση της κεφαλής Diamond που διαθέτει επιτυγχάνεται ο βαθύς καθαρισμός. Η μέθοδος αυτή, είναι ιδανική για τα ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται από άλλες δερματολογικές μεθόδους.

Ο αριθμός των συνεδριών ανά ασθενή διαφέρει ανάλογα την περίπτωση. Εάν ο στόχος, είναι ο βαθύς καθαρισμός χρειάζονται 3-5 επαναλήψεις το χρόνο. Εάν επιθυμούμε μείωση ουλών ακμής, ρυτίδων, πανάδων και σύσφιξη δέρματος, απαιτείται κύκλος 4-6 συνεδριών με μεσοδιαστήματα 2-4 εβδομάδων. Οι θεραπείες αυτές εξατομικεύονται, ωστόσο για τα υγιή δέρματα μία μόνο εφαρμογή αρκεί για μία λαμπερή επιδερμίδα. 

Τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται είναι εξατομικευμένα και καθορισμένα από το δερματολόγο-αφροδιοσιολόγο, κ. Παπασταματάκη Παναγιώτη.

Πλεονεκτήματα:

 • Μη επεμβατική μέθοδος
 • Ανώδυνη και ασφαλή
 • Εξατομικευμένες θεραπείες λόγω της ρυθμιζόμενης έντασης που παρέχει
 • Άμεσα αποτελέσματα , μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Περιοχές εφαρμογής:

 • Πρόσωπο
 • Λαιμός
 • Ράχη
 • Χέρια

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος κ. Παπασταματάκης Παναγιώτης, θα σας δώσει επιπλέον συμβουλές για τη δική σας επιδερμίδα.

Παναγιώτης Π. Παπασταματάκης
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Τηλ.6977222079
E-mail: info@papastamatakis.gr – www.papastamatakis.gr

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ενημέρωση και ραντεβού : 22860 30403